Veelgestelde vragen

Ik heb al een ticket gekocht, maar kan me niet vinden in de entree-voorwaarden, mag ik annuleren?

Ja, je kunt je ticket annuleren als je het niet eens bent met de voorwaarden die vanuit de overheid gesteld worden. Als organisatie is het voor ons ook voortdurend meebewegen met de overheidsregels. Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Kan ik ook 1 dag naar HGF komen?

Nee, deelname is voor de volle vier dagen. We bouwen een gezamenlijke energie op vanaf de opening tot aan de sluiting en daarin past het niet dat deelnemers per dag invoegen of weggaan.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen meedoen?

Het programma is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jongere kinderen zijn wel welkom op het festival en mogen ook bij het programma aanwezig zijn. Er is geen kinderopvang. Ouders zorgen zelf dat er oppas is voor hun jonge kinderen wanneer ze aan een programmaonderdeel mee willen doen.

Ik kom als alleenstaande vader met mijn dochter. Hoe verloopt dit tijdens het gescheiden programma?

Allereerst, wat fijn dat je je dochter wilt laten kennismaken met het festival. Tijdens de gescheiden dag gaan de meisjes met de vrouwen mee naar het vrouwenveld. Je dochter kan dus niet mee naar het mannenveld. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zorg voor je kind. Daarom is ons advies om een vriend(in), moeder, zus of (waar mogelijk, hoe mooi zou dat kunnen zijn) de moeder van je dochter mee te vragen die de gescheiden dag met je dochter mee naar het vrouwenveld kan gaan. Hiervoor hebben we speciaal het volwassenen duo ticket gecreëerd, zodat je niet het volledige bedrag voor een 2e ticket kwijt bent.

Mijn dochter is 5, mijn zoon is 8, kunnen ze beide deelnemen aan Hieros Gamos Family?

Ja zeker, iedereen is van harte welkom. We hebben een specifiek programma voor alle kinderen vanaf 8 jaar. Voor jongere kinderen is er geen oppas of programma, maar zijn genieten mee door in de energie van het festival te zijn. Als ouder ben je dus zelf verantwoordelijk voor de opvang van je jongere kinderen.

Daarnaast is het zo dat alle jongens op de gescheiden dag naar het mannenveld gaan, en alle meisjes naar het vrouwenveld. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zorg voor je kind. Als je dus als alleenstaande ouder komt, dan is ons advies om een vriend(in), vader/moeder, broer/zus of (waar mogelijk, hoe mooi zou dat kunnen zijn) de vader/moeder van je kinderen mee te vragen, zodat die de gescheiden dag met je kind mee naar het andere veld kan gaan. Hiervoor hebben we speciaal het volwassenen duo ticket gecreëerd, zodat je niet het volledige bedrag voor een 2e ticket kwijt bent.

Hoe zit het met de maaltijden? Kan ik zelf koken? Of losse maaltijden bestellen?

Je kunt ervoor kiezen om zelf te koken om kosten te besparen. Er is tijd voor, maar houd er wel rekening mee dat het programma intensief is. De luxe van een maaltijd die voor je klaar staat kan erg fijn zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de maaltijden te bestellen, bijvoorbeeld alleen de diners, want je kunt losse maaltijdbonnen kopen. LET OP: De keuze voor welke maaltijden je eventueel zelf verzorgt en voor elke maaltijden je een bon koopt maak je VOORAFGAAND aan het festival. Dit uiteraard ivm de inkoop door de cateraar. 

Als je besluit zelf te koken en je hebt koeling nodig, bestel dan tijdig elektriciteit bij, want het aantal stroompunten is beperkt.

Mag ik een camper of caravan meenemen?

Ja, dat mag. Overnachten in een eigen tent, camper of caravan is bij de entreeprijs inbegrepen. Beperkt is het mogelijk om elektriciteit bij te boeken voor 15 euro voor het hele festival.

Zijn er overnachtingsmogelijkheden op het terrein?

Nee, er is geen (groeps)accommodatie beschikbaar op het terrein. Je dient dus zelf zorg te dragen voor een slaapplaats in de vorm van een tent, camper of caravan.

Wordt er gescheiden geslapen?

Nee, op vrijdag is er wel een gescheiden programma voor mannen/jongens en vrouwen/meisjes. Voor het vallen van de avond komen we weer samen.

Onze hond/ kat/ konijn hoort bij onze familie, mag ze daarom ook mee?

Nee, huisdieren mogen niet mee, ook niet wanneer baasjes aangeven dat hun huisdier geen overlast zal veroorzaken. In het verleden hebben we hier geen goede ervaringen mee gehad.

Kan ik ergens mijn mobiel opladen?

Bij de informatiekraam zorgen we voor een stekkerdoos met meerdere aansluitingen waar je je mobiel kunt opladen. Nog beter is natuurlijk om jezelf een (zoveel mogelijk) mobielloze driedaagse te gunnen.

Mòet je bereikbaar zijn? Neem dan zelf een powerbank mee.

Met je mobiel op spaarstand redt je het zelfs zonder tussentijds opladen.

Scroll naar top