Ticketshop online!

YES! De ticketshop is ein-de-lijk online! We kijken ernaar uit jou en jullie te zien deze zomer, op Groepskampeerterrein de Banken, waar we vijf dagen samenzijn, van woensdag 27 juli t/m zondag 31 juli. Wil je weten waarom je geduld op de proef werd gesteld, lees dan nog even verder.

Achter de schermen was er de afgelopen maanden volop beweging. Met de beelden van vorig jaar nog op ons netvlies gaf de energie van het Oosten – het nieuwe begin – ons prachtige visioenen van de toekomst. We droomden en visualiseerden, we waren super enthousiast en keken alleen maar vér vooruit! Op dat moment hadden we geen oog voor onze dierbare elders die ons vanuit het Noorden goedbedoelde adviezen toefluisterden. We vlogen op weg naar de zon, op de vleugels van de adelaar…

Maar ook de adelaar moet af en toe met beide benen op de grond komen, al is het maar om te eten. De zomer riep, de kracht van het Zuiden. 

“Waar blijft dat mooie festival van jullie!?” 
“Wanneer gaat die ticketshop online?!”

Ja… wij willen ook! Maar wacht nog héél even! De website is nog niet af, het nieuwe logo nog niet klaar… we willen het zo graag goed neerzetten allemaal.

‘The Eagle has landed…’

Gelukkig heeft alles een goddelijke timing. Bij onze laatste teambespreking zijn we geland en bij die landing vielen we stuk voor stuk op onze eigen plek. Agnes voelde dat haar plek niet langer binnen dit team is; maar bij haar eigen Spring Flower festival. Bij haar liefdevolle vertrek uit het kernteam eerde Agnes Cora als de moeder van het festival, waardoor Cora plotsklaps wakker werd! Zo was het inderdaad begonnen, met de droom van Cora en Eelke om het Hieros Gamos festival ook mét kinderen te delen.

Cora: “Dat uitgerekend ik – de uitgeputte moeder – mijn energie hervond in het moederschap van dit festival, zegt alles over de kracht van samenvallen met je plek. Dat is immers waar ons samenzijn over gaat! Dat je doet waarvoor je hier op aarde bent, dat je jouw zielsmissie volgt! En ook voor dit kindje geldt: it takes a village to raise a child. Ik dank daarom het kernteam dat om me heen staat en mij helpt om deze lang gekoesterde droom in de wereld te brengen.”

Nieuwe energie

De nieuwe naam, het nieuwe logo en de nieuwe website kunnen nog wel even wachten. We voelen allemaal dat die samenkomst er wil zijn! Dat is voor nu het meest belangrijk. Van woensdag 27 juli t/m zondag 31 juli nemen we je graag mee op reis langs alle windrichtingen, waarin we stuk voor stuk op ons eigen (divine) moment mogen samenvallen met onze eigen unieke plek.

De nieuwe naam is voor ons al ZO levend, dat we deze wel alvast willen delen met jullie. In de herfst, wanneer de energie van het Westen ons roept, zullen we de website en het logo van Hieros Gamos Family loslaten, en vervangen door: 

De Stam

Een naam die voor ons meer dan HGF de lading dekt voor wat wij zijn. Een Stam. Een tribe die diep geworteld is in Hieros Gamos. Een naam die niet de indruk wekt alleen voor families bedoeld te zijn, want dat is niet onze insteek. Om die reden vind je dit jaar bijvoorbeeld geen duo/gezinstickets meer. De Stam is voor iedereen. Voor mannen en vrouwen van alle generaties. Omdat we (ook) dolgraag complete gezinnen zien komen, houden we de prijs voor kinderen laag.


Dus: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt:

Kom naar Hieros Gamos Family.

Kom naar jouw Stam!

Hartegroet van het kernteam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top