LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

We hanteren voor alle volwassenen dezelfde prijs, ook als je met je gezin komt:
– Kom je met 4 of meer kinderen, dan krijg je 1 kinderticket (8+) gratis. De kortingscode kun je via het contactformulier opvragen.
– Als je als alleenstaande vader komt met dochter(s) of als moeder met zoon(s), dan ben je zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw kind op de dag dat we als mannen/jongens en vrouwen/meisjes op gescheiden velden zijn.

Hieros Gamos tussentickets: Hieros Gamos Family is voortgekomen uit Hieros Gamos. Deze gathering voor 18+ mannen en vrouwen vindt dit jaar plaats van 3 t/m 7 augustus. Als je daar ook aan deelneemt, kun je via de Hieros Gamos site een ’tussenticket’ kopen.

Heb je kinderen mee op HGF en ga je zelf door naar HG? Houd er dan rekening mee dat de kinderen tot maximaal maandagochtend kunnen blijven. Vanaf dat moment bouwt het Veld namelijk de de Hieros Gamos energie op voor mannen en vrouwen. Er is geen programma tussen de festivals in. 

LET OP: Het kan wel zo zijn dat we je vragen je kampeerplek te verplaatsen als dat voor de Hieros Gamos indeling van de velden noodzakelijk is.

Heb je vragen over het bestelproces, stuur dan een mail via het contactformulier.

Fijn dat je naar Hieros Gamos Family komt!

 

Scroll naar top