Ticketshop

 

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

We bieden een duo volwassenen ticket aan om twee redenen:
– Als je als gezin komt, kan de totaalprijs behoorlijk op je gezinsbudget drukken. Hiervoor hebben we ook de ‘groot gezin korting’: Kom je met 4 of meer kinderen, dan krijg je 1 kinderticket (8+) gratis. De kortingscode kun je via het contactformulier opvragen.
– Als je als alleenstaande vader komt met dochter(s) of als moeder met zoon(s), dan ben je zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw kind op de dag dat we als mannen/jongens en vrouwen/meisjes op gescheiden velden zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om voor een klein bedrag extra een opa/oma, vriend(in), broer of zus mee te vragen.

Hieros Gamos tussentickets: Hieros Gamos Family is voortgekomen uit Hieros Gamos. Deze gathering voor 18+ mannen en vrouwen vindt dit jaar plaats van 4 t/m 8 augustus. Als je daar ook aan deelneemt, kun je een volwassene of een gezins ‘tussenticket’ kopen. Kinderen kunnen tot maximaal maandagochtend blijven, aangezien we vanaf dat moment de Hieros Gamos energie opbouwen. Er is geen programma tussen de festivals in. LET OP: Het kan wel zo zijn dat we je vragen je kampeerplek te verplaatsen als dat voor de Hieros Gamos indeling van de velden noodzakelijk is.  

Heb je vragen over het bestelproces, stuur dan een mail naar hilde@hierosgamos.nl

Fijn dat je naar Hieros Gamos Family gaat komen, welkom!

Scroll naar top