Praktische informatie

Onze gathering vindt plaats in week 30, :
van woensdag 27 juli tot en met zondag 31 juli 2022
Op het prachtige groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde

Entreeprijzen:

Prijzen zijn inclusief BTW voor de gathering van vijf dagen
Workshops en overnachting in eigen tent/camper/caravan zijn hierbij inbegrepen.
Niet inbegrepen: ontbijt, lunch en diner (we dineren ’s avonds met Potluck: met jouw mini-tribe breng je als groep iets lekkers in) 

Volwassene

€200

jong Volwassene 18 t/m 24 jaar

€160

Kinderen 9 t/m 17 jaar

€140

Kinderen 5 t/m 8 jaar

€80

Kinderen (tot 4 jaar)

Voor kinderen tot 4 jaar en baby’s en/of dreumesen is de toegang gratis. Wel is het fijn dat je een ticket boekt, zodat we weten hoeveel kleintjes erbij gaan zijn.
€0

Entree elders 70+

€160

Electriciteit

€15

Familie is: Samen koken en eten, Potluck!

We gaan potlucken! Dat betekent dat iedereen iets inbrengt voor het diner.

Potluck is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer iets bereidt en dat deelt met de anderen. Het idee is dat we zo met minimale kosten een zeer gevarieerde maaltijd maken, waarbij het ‘luck’-element speelt. Je weet natuurlijk niet wat de ander maakt! Over het algemeen wordt het een FEEST! Bereid in ieder geval zoveel als dat je voor je eigen gezin zou maken.  

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Overnachten

Overnachten in een eigen tent, camper of caravan is bij de entreeprijs inbegrepen. Beperkt is het mogelijk om elektriciteit bij te boeken à 15 euro voor het hele samenzijn. We hebben geen andere accommodatie beschikbaar die je kunt boeken.

Locatie en route

Groepskampeerterrein De Banken

Adres: Dasselaarweg 45, Zeewolde

Huisregels Hieros Gamos Family / De Stam

Algemeen

  • Volg altijd de instructies van de organisatie, de vrijwilligers en de medewerkers tijdens hun activiteiten.  
  • We zijn te gast op een natuurcamping en gaan met respect voor de natuur om. Wij laten het terrein altijd achter zoals we het aantroffen. 
  • Tijdens het festival schenken wij geen alcohol. 

EHBO

Op veld 1 is een EHBO-tent aanwezig met vakkundige vrijwilligers. Daar hangt ook een lijst met telefoonnummers van hulpdiensten, als dat nodig is. Bij de opening van het festival laten we je weten wie de EHBO-mensen zijn. 

Hoe te handelen bij calamiteiten

Als je het alarmsignaal van de megafoon hoort, blijf dan voroal kalm. Ga zo snel mogelijk naar het hoofdpad,, dat van de entree tot achteraan het terrein loopt. Loop vervolgens aan de achterkant van het terrein af, via het pad dat naar het strandje leidt, tussen veld 4 en 5. Loop voorbij de houten balk en wacht daar op verdere instructies van onze veiligheidscoördinator. Je maakt kennis met hem op dag 1! 

Vervoer

  • Auto’s zijn op het festivalterrein ten tijde van het festival niet toegestaan, behalve in geval van nood. 
  • Kom je met de auto, parkeer die dan op de door de vrijwilligers aangegeven plekken. 
  • Laat geen waardevolle spullen achter, er is geen bewaking aanwezig. Voor diefstal is de organisatie niet verantwoordelijk. 

Vuur en veiligheid

Vanwege brandgevaar is het niet toegestaan open vuur te hebben, in of te dicht bij de tenten. Ook geen kaarsjes, wierook of sigaren/sigaretten. 

Mobiel en internet

Gun jezelf zo mogelijk een offline vierdaagse en ervaar wat dat je – al of niet – brengt. 

Geluid

De natuur is ’s avonds te ruste. Tot 23.00u kunnen we zingen, drummen, harde muziek draaien (dat doen we alleen op de dansavond). Daarna is het tijd voor de Kracht van Stilte. 

Gemeente Zeewolde heeft een Zero Tolerance beleid m.b.t. drugs

Onze organisatie is verplicht het beleid van de Gemeente Zeewolde met betrekking tot drugs te handhaven. Dat betekent dat wanneer wij iemand aantreffen die drugs gebruikt (dus ook: het roken van een jointje), zijn wij verplicht de politie daarvan op de hoogte te stellen. 

Naaktlopen niet toegestaan

Staatsbosbeheer heeft ons aangegeven dat naakt op de velden zijn, niet is toegestaan. Ook bij het nabijgelegen strandje mag het officieel niet. Daar kun je een proces verbaal voor krijgen. Topless zijn mag wel. 

Scroll naar top