Praktische informatie

Hier hebben we alle praktische informatie voor je op een rij gezet.

Snel naar:

Hieros Gamos Festival 2021

Zal zijn van 27 juli tot en met 31 juli 2021.

Entreeprijzen

Prijzen zijn inclusief BTW voor drie dagen festival.
Workshops en overnachting in eigen tent/camper/caravan zijn hierbij inbegrepen.
Voor ontbijt, lunch en diner zijn (per dag) losse eetbonnen te bestellen. 

Volwassene

€175

Duo ticket (2 volwassenen)

We bieden een duo volwassenen ticket aan om twee redenen:
– Als je als gezin komt, kan de totaalprijs behoorlijk op je gezinsbudget drukken. Hiervoor hebben we ook de ‘groot gezin korting’: Kom je met 4 of meer kinderen, dan krijg je 1 kinderticket gratis. De kortingscode kun je via het contactformulier opvragen.
– Als je als alleenstaande vader komt met dochter(s) of als moeder met zoon(s), dan ben je zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw kind op de dag dat we als mannen/jongens en vrouwen/meisjes op gescheiden velden zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om voor een klein bedrag extra een opa/oma, vriend(in), broer of zus mee te vragen.
€250

Kinderen 8 t/m 18 jaar

€125

Kinderen 4 t/m 7 jaar

€75

Kinderen (tot 4 jaar)

Voor kinderen tot 4 jaar en baby’s en/of dreumesen is de toegang gratis. Wel is het fijn dat je een ticket boekt, zodat we weten hoeveel kleintjes erbij gaan zijn.
€0

Familie is: Samen koken en eten, Potluck!

Hier komt een potlucktekst.

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Overnachten

Overnachten in een eigen tent, camper of caravan is bij de entreeprijs inbegrepen. Beperkt is het mogelijk om elektriciteit bij te boeken à 15 euro voor het hele festival. We hebben geen andere accommodatie beschikbaar die je kunt boeken.

Locatie en route

Natuurkampeerterrein de Banken van Staatsbosbeheer is een prachtige plek midden in de natuur.

Adres:
Groepskampeerterrein De Banken
Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde.

Kom je met de auto, dan kun je die kwijt aan het begin van de toegangsweg – borden en vrijwilligers zullen aanwijzen waar je kunt parkeren.

We willen carpoolen zoveel mogelijk stimuleren. Zet een berichtje in het Hieros Gamos Family evenement op Facebook en kom zo in contact met andere festivalgangers. Samen rijdt schoner en voordeliger…

Wil je met OV komen, dan kun je bij halte RCN Dasselaarweg uitstappen. Vanaf daar is het 700m lopen, dus met veel bagage kan het een goed idee zijn om vooraf contact te zoeken met andere festivalgangsters om hen te vragen je even op halen bij de bushalte.

Scroll naar top