Praktische informatie

Hier hebben we alle praktische informatie voor je op een rij gezet.

Entreeprijzen

Prijzen zijn inclusief BTW voor drie dagen festival.
Workshops en overnachting in eigen tent/camper/caravan zijn hierbij inbegrepen.
Voor ontbijt, lunch en diner zijn (per dag) losse eetbonnen te bestellen. 

Volwassene

€175

Duo ticket (2 volwassenen)

We bieden een duo volwassenen ticket aan om twee redenen:
– Als je als gezin komt, kan de totaalprijs behoorlijk op je gezinsbudget drukken. Hiervoor hebben we ook de ‘groot gezin korting’: Kom je met 4 of meer kinderen, dan krijg je 1 kinderticket gratis. De kortingscode kun je via het contactformulier opvragen.
– Als je als alleenstaande vader komt met dochter(s) of als moeder met zoon(s), dan ben je zelf verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw kind op de dag dat we als mannen/jongens en vrouwen/meisjes op gescheiden velden zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om voor een klein bedrag extra een opa/oma, vriend(in), broer of zus mee te vragen.
€250

Kinderen 8 t/m 18 jaar

€125

Kinderen 4 t/m 7 jaar

€75

Kinderen (tot 4 jaar)

Voor kinderen tot 4 jaar en baby’s en/of dreumesen is de toegang gratis. Een kaartje is dus niet nodig, wel is het fijn dat je bij aanschaf van jouw ticket vermeldt of je een kind van 0-4 meeneemt.
€0

Catering (optioneel)

Foekje Vellema van Foekje’s Eko Food zorgt voor heerlijke kleurrijke maaltijden die voor meer dan 90%  bestaan uit biologische ingrediënten. Zij gebruikt veel groenten uit de streek van o.a. een biologisch dynamische zorgboerderij uit Zeewolde, de Zonnehoeve. Op deze boerderij wordt ook met graan uit de polder gewerkt waarmee het brood en gebak gebakken wordt wat wij aanbieden.

Alle maaltijden worden in buffetvorm aangeboden zodat je kunt kiezen wat je lekker vindt en wat bij je past. Naast vega zijn er ook voldoende vegan opties en houden wij uiteraard rekening met diëten wanneer deze vooraf met ons zijn overlegd.  Stuur hiervoor een mailtje naar foekjevellema@gmail.com

Eigen eetgerei meenemen

Neem voor de maaltijden je eigen bord, soepkom, beker, glas en bestek mee. En een theedoek voor je eigen afwas. Afwasmiddel en borstels zijn aanwezig.

Over de maaltijden

We serveren een gezond en energiek ontbijt met voor ieder wat wils: Havermout met rijstmelk en verschillende toppings, verschillende soorten brood en crackers, verschillende soorten hartig beleg, verschillende soorten zoet beleg, (soja)yoghurt met crunchy, fruit en om te drinken (rijste-) melk, jus en koffie.
Misschien is er soms nog een verrassing, wie weet… Tussen de middag bestaat de lunch uit een uitgebreid kleurrijk buffet met soep, salades, brood, zoet en hartig beleg, vers fruit, zuivel en sap. Onze energetisch afgestemde avondmaaltijden variëren per dag en zijn geïnspireerd op het thema van het festival, de mensen om ons heen en de groenten van het seizoen.

Omdat wij energetisch koken en meebewegen op de energie zullen wij elke ochtend de gerechten op ons menu bord schrijven zodat je weet wat er die dag wordt aangeboden.

Het blijft dus elke dag een verassing.
Eén ding is zeker!
Er is voor iedereen voldoende keus en het diner wordt altijd afgesloten met een heerlijk toetje.

Ontbijtbon (per dag)*

Ontbijtbuffet met heerlijke vers bereide en vegetarische ingrediënten. Fruit, brood, yoghurt en sappen. Inclusief koffie en thee.
€9

Lunchbon (per dag)*

Lunchbuffet met heerlijke vers bereide en vegetarische gerechten. Fruit, brood, soep en diverse dranken en sappen.
€12

Dinerbon (per dag)*

Dinerbuffet met een heerlijke vers bereid en vegetarische gerecht, bijgerechtjes en nagerecht. Inclusief dranken en sappen.
€15

Compleet eetpakket*

Bestaat uit 2x ontbijt, 3x lunch en 2x diner
€72

* Kinderen t/m 7 jaar betalen €4 voor het ontbijt, €6 voor de lunch voor €7 voor het diner, of €36 voor het complete eetpakket

Overnachten

Overnachten in een eigen tent, camper of caravan is bij de entreeprijs inbegrepen. Beperkt is het mogelijk om elektriciteit bij te boeken à 15 euro voor het hele festival. We hebben geen andere accommodatie beschikbaar die je kunt boeken.

Locatie en route

Natuurkampeerterrein de Banken van Staatsbosbeheer is een prachtige plek midden in de natuur.

Adres:
Groepskampeerterrein De Banken
Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde.

Kom je met de auto, dan kun je die kwijt aan het begin van de toegangsweg – borden en vrijwilligers zullen aanwijzen waar je kunt parkeren.

We willen carpoolen zoveel mogelijk stimuleren. Zet een berichtje in het Hieros Gamos Family evenement op Facebook en kom zo in contact met andere festivalgangers. Samen rijdt schoner en voordeliger…

Wil je met OV komen, dan kun je bij halte RCN Dasselaarweg uitstappen. Vanaf daar is het 700m lopen, dus met veel bagage kan het een goed idee zijn om vooraf contact te zoeken met andere festivalgangsters om hen te vragen je even op halen bij de bushalte.

Scroll naar top