Wil jij vrijwilliger zijn?

Ja! Hulp van vrijwilligers is welkom! Want ook al werken we tijdens de gathering met seva (Sanskriet voor: onbaatzuchtige dienstbaarheid, oftewel: dienstbaar zijn vanuit je hart, oftewel: samen houden we de boel schoon en netjes). De ervaring heeft geleerd dat een paar vaste aanspreekpunten en coördinatoren heel erg handig zijn. 

Seva

Voor het gemak hebben we de seva onderverdeeld in drie hoofdtaken: 

  1. Sanitair
  2. Theekraam
  3. Sfeerbeheer

Per taak zoeken we 2 coördinatoren, die zorgdragen dat alle seva diensten moeiteloos verlopen. Als coördinator houd je overzicht over jouw taak; zorg je voor de planning, benodigdheden en uitleg aan de mensen die komen helpen. Als het goed is, hoef je daardoor zelf niks meer te doen 😉 

Op- en afbouw

Daarnaast vragen we je hulp bij de opbouw (vanaf dinsdag) en afbouw van de gathering. Als dank bieden we je een ticket met kortingsprijs van €140. Lijkt dit je wat, neem dan contact op met Cora via info@hierosgamosfamily.nl.

Aanmelden

Goed om te weten: we zetten de mensen die zich aanmelden als vrijwilligers op een fijn lijstje en spreken dan nog even met iedereen afzonderlijk af wie op welke plek mag floreren! Mocht het zo zijn dat we nu 20 aanmeldingen krijgen, dan maken we daar dus een keuze in 😉 We zijn op zoek naar 6 vrijwilligers, als aanvulling op ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top