Nieuwsbrief juni 2021: JA! Wij willen!


Jaaaaahhh! Wat willen we graag weer bij elkaar komen met Hieros Gamos Family! We hebben veel zin om er een feestje van te maken. Samenzijn met alle generaties, met elkaar verbinden, spelen en helen. Ben je erbij? De ticketshop is open!

Woensdag 28 juli t/m

zaterdag 31 juli 2021

Geduld is een schone zaak, dat leerden wij van onze voorouders. Onze opa’s en oma’s zeiden geruststellend: “Ook dit gaat weer voorbij….” Onze puberkinderen keken ons met één opgetrokken wenkbrauw aan als we zeiden: “Sorry… het mag nu nog niet.” En de kleinsten lieten ons zien dat je ook in tijden van lockdown gewoon kunt blijven spelen. 

We willen weer spelen, zingen, muziek maken, verhalen vertellen rond het vuur en wij vertrouwen erop dat we deze zomer kunnen samenzijn. Hieros Gamos Family betekent overigens niet dat je per se met je hele familie moet komen; het betekent dat je een familie hebt. De familie waarvoor jij bewust kiest. Dus of je nu alleen komt, met je opa en oma, je vader, je moeder, een leuke buurvrouw, met je vriendjes of je ‘BFF’: voel je welkom! 

Community

Hoe mooi is het als een kind in een liefhebbende community opgroeit, waar het kan leren van andere kinderen en van álle volwassenen. Als we ons allemaal samen verantwoordelijk voelen voor de kinderen, dan kunnen ook ouders zich laten voeden door een steunend en liefdevol support netwerk. Kinderen ervaren dan dat er altijd steun aanwezig is. Als een ouder een kwaliteit niet heeft, dan kan het kind optrekken met een andere volwassene die de kwaliteit wel in huis heeft. Op onze beurt leren wij van onze kinderen die zich binnen dat veld vrij voelen om zich van de ene vuurplaats naar de andere te bewegen. 

Programma

We kiezen voor een open programma, omdat we merken dat samenzijn al de heling is die we op dit moment nodig hebben. Tegenover dat samenzijn staat: ruimte! Want het is toch ook wel wennen om je weer in een groep te begeven, daarvan zijn wij ons bewust. Dus ja: we gaan gezellig samen kamperen, we hebben een paar ankerpunten op de dag en er is voldoende ruimte om je eigen gang te gaan. Je komt hoe dan ook thuis met een ervaring rijker, waarin je weer dichter bij jezelf bent gekomen én waarin je ook binnen je gezin ruimte hebt gecreëerd om waarachtig te delen en te helen. Op Hieros Gamos Family openen we het veld waarin alle generaties elkaar – op hun eigen bijzondere wijze – inzichten geven over het leven.

It takes a village to raise a child.
 

Dagthema’s

Compassion, Truth, Joy and Love; we maken gezamenlijk een reis door deze thema’s. Hoe we dat invullen? Dat gaan we ter plekke beleven in de dagen dat we samenzijn. We hebben geen programma vol workshops, omdat we ruimte willen laten in de dagen. Sta jij, of staat jouw kind echter te popelen om iets te organiseren, of een idee met ons te delen? Er is volop ruimte om je creativiteit in te brengen. Wij laten ons graag verrassen, juist ook door de jongere garde! 

Meer informatie

Bezoek onze site voor meer informatie over prijzen en kampeermogelijkheden. We kijken uit naar je komst! Heb je vragen? Mail ons.

We groeten je vanuit ons hart,

Cora & Eelke 
Lars 
Agnes
Martin & Mika 
Ondersteund en gedragen door: Hilde & Stephen

Compassion, Truth, Joy and Love 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top