Blog:Jij denkt (stiekem) dat je verlicht bent? Neem de zorg voor kinderen op je

Ram Das zei: “Jij denkt dat je verlicht bent? Ga een weekje bij je ouders logeren”. Ik zou em graag uit willen breiden: “Als je (stiekem) denkt dat je verlicht bent of ‘wel klaar’, neem dan de dagelijkse zorg voor kinderen op je en zie of je zennigheid 24/7 standhoudt”.

Want hoe leef je mindfulness en Groot Vertrouwen als het 8u13 is en je kind over 7 minuten in de klas moet zitten? Hoe breng je alle verheven idealen in overeenstemming met 21e eeuws ouderschap waarin suiker, plastic en ipads onvermijdelijke issues zijn? Waar tieners liever op hun mobieltjes kijken dan met handen vast dank zeggen voor een duurzame biologische maaltijd?

Wanneer zijn het je ingeprente spirituele dogma’s die mogen sterven en wanneer is het juist belangrijk om te blijven staan voor jouw innerlijk weten?

Hoe creëren we voor en met onze kinderen een nieuwe wereld waarin zij zichzelf mogen zijn met al hun kwaliteiten en potentie? Hoe geven we hen zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfliefde mee? Of, beter gezegd, hoe zorgen we dat ze die aangeboren kwaliteiten niet kwijtraken? Wat spiegelen zij ons als wij werkelijk durven luisteren in gelijkwaardigheid?

Laten we het samen uitvinden. Laten we samen leren, spelen, ontdekken en genieten. Laten we weer werkelijk een community zijn, waarin we onze kinderen meenemen in een energie van verbinding, liefde en waarachtigheid. Zodat zij VOELEN dat ze alleen maar zichzelf hoeven zijn en daarin gezien en aangemoedigd worden.  

Hieros Gamos Family, 20 t/m 22 augustus Zeewolde

Wees welkom!

2 reacties op “Blog:Jij denkt (stiekem) dat je verlicht bent? Neem de zorg voor kinderen op je”

  1. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen en hebben heel rijk voor mij als “oma mogen zijn prachtige 💚💛❤️💜 (klein)kinderen ” ook die wil deze vrouw,moeder,oma mogen zijn heel veel moois mee geven aan hun ,en hun mij hoop ik 😍😘🤫😉 innerlijke wijsheid dus dit is GROOTS dankjewel engel Hilde .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top