ik kan het niet… ALLEEN!

DOOR CORA SCHRAM:

Ik kan het niet!”, schreeuwt de oude bekende me toe. En onmiddellijk verschijnt er een tweede draak op het toneel: de draak van vergelijking. Kijkend naar (nee: vergelijkend met) de sisters die me zijn voorgegaan in festivalland, ben ik geneigd de stekker er uit te trekken. “Ik kan het niet!” hoor ik mezelf opnieuw zeggen. 

Ik ben maar een doodgewone mama…” 
Al mijn aandacht, liefde en energie zit in mijn moederschap… 

Gelukkig heb ik inmiddels geleerd om hulp te vragen. Terwijl ik mijn hart uitstort bij bovenstaande sisters, treedt de kracht van sharing in werking: het wordt weer helderder in mij. Ik kom tot het besef dat ik opnieuw een oude valkuil ben ingestapt. Ik heb niet goed voor mezelf gezorgd. Ik ben te druk geweest en heb te weinig rust genomen. 

Met als gevolg dat het vuurtje dat kortgeleden (eindelijk) weer brandde, al snel weer was gedoofd. Opnieuw wordt het me duidelijk: deze mama moet beter voor zichzelf zorgen. Wat ik in mijn moederschap voor Romke en Ronja nog volop aan het leren ben, wordt nu ook van me gevraagd in het moederschap voor Hieros Gamos Family: zelfzorg. 

Met dat besef verandert “ik kan het niet” onmiddellijk in “ik kan het niet alleen”. En toegegeven: dat is een wereld van verschil. Sterker nog, dat is de wereld van Hieros Gamos Family. De Stam. It takes a village Cora, it takes a village… 

En dat dorp begint zich inmiddels te vormen. De ticketverkoop loopt. Lieve mensen bieden hulp aan, brengen ideeën en hun talenten in. Achter de schermen is volop inspiratie om onze dagen met elkaar te vullen. We hebben er zin in! Verheugen ons op het samenzijn in een stam. Onze Stam. Hoezo, het vuurtje is gedoofd!?

En dat moedigt me aan – moedigt ons aan – om nog meer hulp te vragen. Wil je weten wat je voor ons kunt doen, lees dan verder op de website. Ben je er nog niet aan toegekomen om je ticket te boeken, ga dan naar onze ticketshop. Dan zien we elkaar over 6 (!) weken, hoera!


Hulp gevraagd van vrijwilligers 

Ja, hulp van vrijwilligers is welkom! Want ook al werken we tijdens de gathering met seva (Sanskriet voor: onbaatzuchtige dienstbaarheid, oftewel: dienstbaar zijn vanuit je hart, oftewel: samen houden we de boel schoon en netjes). De ervaring heeft geleerd dat een paar vaste aanspreekpunten en coördinatoren heel erg handig zijn. 

Seva

Voor het gemak hebben we de seva onderverdeeld in drie hoofdtaken: 

  1. Sanitair
  2. Theekraam
  3. Sfeerbeheer

Per taak zoeken we 2 coördinatoren, die zorgdragen dat alle seva diensten moeiteloos verlopen. Als coördinator houd je overzicht over jouw taak; zorg je voor de planning, benodigdheden en uitleg aan de mensen die komen helpen. Als het goed is, hoef je daardoor zelf niks meer te doen 😉 

Op- en afbouw

Daarnaast vragen we je hulp bij de opbouw (vanaf dinsdag) en afbouw van de gathering. Als dank bieden we je een ticket met kortingsprijs van €140. Lijkt dit je wat, neem dan contact op met Cora via info@hierosgamosfamily.nl.

Aanmelden

Goed om te weten: we zetten de mensen die zich aanmelden als vrijwilligers op een fijn lijstje en spreken dan nog even met iedereen afzonderlijk af wie op welke plek mag floreren! Mocht het zo zijn dat we nu 20 aanmeldingen krijgen, dan maken we daar dus een keuze in 😉 We zijn op zoek naar 6 vrijwilligers, als aanvulling op ons team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top