Een groen spruitje!

Vorig jaar herfst kwamen we bij elkaar met ons team, nog nagenietend van het Hieros Gamos Family samenzijn in de zomer van 2021. Potluckje, altijd goed (en lekker!). Silke die haar nieuwe trom liet horen. Esa en Romke die op fietsjes achter elkaar aan raceten door de tuin, totdat er eentje heel hard viel. Jurre die de kinderen uiteindelijk maar rustig ging voorlezen. Cora, met haar kleine meisje Ronja aan de borst. Wij zaten rond het vuur, trokken een kaart, deelden welke betekenis die voor ons had. Die dag spraken we naar elkaar uit dat we er allemaal naar verlangen om vaker samen te zijn, met iedereen van de community die dat ook wil.  

Heel enthousiast gooiden we diréct de volgende dag een mailing de deur uit met de boodschap: ‘We gaan vaker samenkomen!’ Daarna bleef het stil. De winter leerde ons dat de winter bedoeld is om naar binnen te keren. In de zomer hadden we de zoete vruchten geproefd van een gathering als Hieros Gamos Family, waarbij we onze kinderen meenamen in hoe wij graag willen (samen)leven.

Het leuke is: een deel van de jongeren die bij het HGF-samenzijn van afgelopen zomer was, is allang vaker bij elkaar geweest! Haha! Zij laten óns dus zien hoe ze graag willen leven en hoe zij moeiteloos in verbinding blijven met elkaar. 

Hoe dan ook, de lente lonkt en we voelen nieuwe energie.
Dit jaar brengt inspiratie!

Half maart steken wij onze koppen weer bij elkaar om onze dromen met elkaar te delen. Want dat er iets WIL ontstaan, zoals onze dierbare elder Hilde altijd zegt, dat is kristalhelder. WAT er wil ontstaan, ligt echter nog ergens verborgen onder het dorre blad dat vorig jaar herfst van de bomen viel. Het is een lichtgroen spruitje dat wacht tot de zon nog iets feller schijnt, om zich dan langzaam naar boven te werken… 

Die koppen die we bij elkaar steken, zijn er geen zes meer, maar zeven! We zijn ontzéttend blij dat na de vorige editie van HGF Nico van Schaik zich bij ons heeft gevoegd.

Als we met elkaar samenzijn dan stroomt het, voelen we energie bruisen en hebben we zin om iets nieuws in de wereld te zetten.


Daarover zullen we nu eerst niet al te enthousiast over delen, zoals de vorige keer 😉 Maar wel laten we je graag weten dat wij komende zomer in week 30 (tussen 25 en 31 juli) weer bij elkaar komen. Hoe, wat en waar? Dat ligt dus nog onder die bladeren… Ook wij wachten geduldig op wat er naar boven komt.

Ons vermoeden is dat het groeikracht in zich draagt, dat het zorgt voor licht en waarachtige verbinding.  

Het is onze intentie om je voor eind maart verder te informeren.

Een hartegroet!

Lars, Agnes, Cora, Eelke, Nico, Martin, Mika

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Scroll naar top