Stephen Monné

Toen ik voor het eerst vernam van het Hieros Gamos familie initiatief voelde ik de juistheid ervan in het moment. Belangrijk om een ander geluid te brengen in deze sterk veranderende tijd.

Ik kijk er bijzonder naar uit onderdeel te zijn van deze nieuwe community, me open te stellen om mijn ervaringen te delen en ook om zelf te horen hoe andere ouders het opvoeden van hun kinderen in deze hedendaagse tijd ervaren en invulling geven. Om in verdiepende ouder/kind workshops ons op een waarachtige manier met onze kinderen te verbinden. Want in het veeleisende dagelijkse leven is dat lang niet altijd zo eenvoudig!

Door als ouders onze krachten te bundelen kunnen we zo ontzettend veel bereiken en ook onze nieuwe inzichten in de buitenwereld inbrengen.

En, last but not least, er gewoon te “zijn” met mijn geliefde Hilde en Esa, onze 6 jarige. Weer even te mogen kijken naar de wereld door zijn ogen en verder te genieten van alle speelsheid, levendigheid en vrolijkheid op de velden.     

Stephen 2016


Als adem-, stem- en energiewerkcoach stimuleer, motiveer en daag ik mensen uit de onderste steen boven te halen en de zin van het leven te (her)ontdekken.

Daarnaast bied ik een intensieve 1 jarige coachopleiding aan, zowel Nederlands als internationaal voor wie zich verder wil verdiepen in het ademwerk. Voor wie diep(er) in eigen persoonlijke ontwikkelingsprocessen wil duiken en wil leren om tijdens het ademwerk af te stemmen op wat een persoon nodig heeft op zijn of haar bewustwordingspad.
 
Voor meer info: www.ademenstem.nl

info@ademenstem.nl

Scroll naar top