Lars Verburg

Ik ben Lars Verburg, 40 jaar jong, en vader van twee geweldige jongens van 11 en 13 jaar. Ik geniet van het ouderschap en mede door mijn kinderen blijf ik mezelf ontwikkelen als man en vader. 

Hieros Gamos Family is voor mij een unieke gelegenheid om met iedere gezinssamenstelling samen te komen op een festival. Door op deze manier samen te komen ontstaat er een groepsdynamiek die anders en groter is dan het dagelijkse gezin. Het wordt een ‘mini’ samenleving waarin we bijzondere momenten kunnen creëren en waarbij enkele fundamentele elementen centraal staan. Gedurende het festival ontstaat een ontmoeting tussen mannen, vrouwen, jongens en meisjes van alle leeftijden waarbij respect, openheid en vertrouwen centraal staat. We zullen verhalen te horen krijgen rond het vuur, veel spellen spelen en uitdagingen aangaan. Daarnaast is het uiteraard belangrijk om vooral lekker onszelf te zijn en heel veel plezier maken. 

Doordat we werken met de elementen van een initiatie proces, zal de gehele groep een transformatie ondergaan die een blijvende positieve uitwerking zal hebben op ieders dagelijkse leven. Dit alles zal gebeuren op een prachtige locatie in de natuur, met heerlijk eten en onder de begeleiding van een geweldige groep mensen. 

Rite of Passage

Scroll naar top