Eelke Bontekoe

Ik ben man van Cora, mijn grote liefde, met wie ik meer dan 20 jaar samen ben. Ik ben vader van Romke, de andere grote liefde en leermeester in mijn leven. Ik ben opgegroeid in Friesland, in een groot gezin met 5 kinderen. Vanuit een passie voor techniek en een drive om iets voor de wereld te betekenen, besteed ik een groot deel van mijn tijd als onderzoeker in duurzame energie. Ik houd van de magie van het moment waar ik puur mag varen op mijn intuïtie. Daarom geef ik mezelf balans en gun mijn brein rust als ‘niet-weten’-schapper. Samen met Cora heb ik daarom in 2017 The Divine Dream opgericht. Bij onze Inipi (zweethut)ceremonies ben ik zowel watergieter als vuurman of gastheer. Magie ervaar ik ook als  ademcoach, in het werken met medicijnplanten en in het Hieros Gamos. Niet alleen het Hieros Gamos op het festivalterrein, maar ook in mijn hart en alles wat daartussen en omheen ligt.

In januari 2018 was Cora zwanger van onze zoon Romke. De vraag of we opnieuw het team van vrijwilligers wilden leiden bij het Hieros Gamos festival, konden we alleen maar met JA beantwoorden.

We wisten dat we dan een kind van 2 maanden oud zouden hebben en dat we direct na het festival zouden verhuizen. Romke is ons eerste kind en we hadden geen idee wat het in de praktijk zou betekenen om met zo’n kleintje als kersverse ouders op het festival een belangrijke taak te dragen. We wisten alleen dat het klopte om er te zijn, voor ons en voor Romke.

Tijdens dit festival kreeg ik het beeld van een Hieros Gamos festival waar het hele gezin aan deel kan nemen. Het leek mij prachtig, maar ook meer iets voor de verre toekomst, waar we op termijn naar toe zouden groeien.

Toen Hilde ons vlak na Hieros Gamos 2019 vroeg of we een speciale gezinseditie wilden organiseren was opnieuw het enige antwoord JA!

En ook nu de vraag, wat staat ons allemaal te wachten? Hoe gaan we dat ooit allemaal aanpakken? En tegelijkertijd het weten dat het klopt.

We zijn nu 2020, hebben deze prachtige website, een enthousiast kernteam, een heldere visie op het programma en een zinderende passie om van de eerste editie van Hieros Gamos Family een pracht ervaring te maken!

The Divine Dream

Scroll naar top