Over Hieros Gamos Family

Maak kennis met de mensen, de idealen en uitgangspunten van Hieros Gamos Family.


Visie

Hoe mooi is het als een kind in een liefhebbende community opgroeit, waar het kan leren van andere kinderen en van àlle volwassenen. Als we ons allemaal samen verantwoordelijk voelen voor de kinderen, kunnen ook ouders zich laten voeden door een steunend en liefdevol support netwerk. Zo ervaren kinderen dat er altijd steun aanwezig is. Dat als een ouder een kwaliteit niet heeft, het kan optrekken met een andere volwassene die dat wel in huis heeft. Dat is een echte Stam-ervaring en in ons samenzijn zullen we ons dat steeds weer herinneren, elkaar spiegelen en elkaar eren. 

Hieros Gamos Family ~ de Stam

 • Een spirit family van alle rangen, standen en kleuren, om samen het leven te vieren en te groeien in liefde 
 • Het dorp waar je thuiskomt in jezelf, via de ander 
 • Waar je welkom bent zoals je bent 
 • Waar we elkaar eren voor wie jij bent, met jouw unieke bijdrage in deze wereld
 • Waar jij jouw kracht (her)vindt, om jouw zielenmissie écht te kunnen leven
 • Waar oude en nieuwe wijsheden worden gedeeld, om een harmonieuze en liefdevolle wereld te creëren 
 • Waar het mannelijke wordt geëerd en bekrachtigd
 • Waar het vrouwelijke wordt geëerd en gevoed
 • Waar we levenslessen met elkaar delen
 • Waar je ervaart hoe het is om in een krachtig en liefdevol veld samen te zijn en daarin jouw plek in te nemen
 • Waar we overgangsrituelen in ere herstellen en de kracht en wijsheid van élke generatie ZIEN en ontvangen
 • Een plek om op te laden, te herinneren, te leren, over te dragen, te Zijn, een sprong te wagen, samen te vallen, in contact te komen met de Bron, de natuur en de elementen en de oeroude wijsheid van het Tribe-leven te leven. 
 • En vooral: waar we plezier maken en spelen!

Ons verhaal gaat over mannen en vrouwen, jongens en meisjes, over (groot)vaders en (groot)moeders die tijdens onze bijeenkomst in zichzelf hun wijsheid en hun kracht vinden, om die met elkaar te delen.

Kernteam

Cora Schram

“Ik houd ervan om harten te openen en mensen te verbinden: met de natuur; met elkaar, met zichzelf, met hun lichaam, en bovenal met dat wat Groter is dan wij zelf.”

Eelke bontekoe

“Man van Cora, mijn grote liefde, en vader van Romke, de andere grote liefde en leermeester in mijn leven, net als onze jongste Ronja. Ik houd van de magie van het moment waar ik puur mag varen op mijn intuïtie.”

Lars Verburg

“Ik geniet van het ouderschap en mede door mijn twee geweldige jongens blijf ik mijzelf ontwikkelen als man en vader. Dit festival is een unieke gelegenheid om met iedere gezinssamenstelling samen te komen.”

Mika Vinckers

“Onze kinderen spiegelen me. Ze laten me zien hoe ik in het leven sta. Deze plek op aarde zie ik als een veld waarin we samen mogen spelen en leren, van elkaar en met elkaar. “

Martin Kuipers

“De grootste cadeaus die ik kreeg van mijn ouders zijn: vertrouwen, muziek en dans. Ik neem ze mee naar het veld van Hieros Gamos Family.”

Bijzonder blij én blessed zijn wij met onze Elders:

Hilde & Stephen, René & Annemieke, Ton & Marjolijn, Caroline & Sander. Zij leven Hieros Gamos voor en staan altijd voor ons klaar om wijze raad te geven en liefdevol te glimlachen, terwijl wij ons pad bewandelen en soms eens struikelen. We zijn dankbaar dat zij hun wijsheid en ervaringen met ons delen.

dankbaar voor hun steun en wijsheid 🙏💚

Scroll naar top